ELÉRHETŐSÉGEK

1031 Budapest,
Nánási út 53.

HAJÓBÉRLÉS:
06 20 573 2162

Rátkai János
06-20-9436-521

E-mail:
ratkaifeher@gmail.com

Adószám
18040551-1-41

Kezdőoldal
Egyesület
Hajókölcsönzés - kenu wszállítás
Városnéző kenutúrák
Fitness
Szállítás - buszbérlés
Színpad
Római Parti Hírek
Fotóalbum
VII. Római-parti Halászlé Fesztivál 2016

Testépítő - "R..."SE Fitness Klub hírek

Az "R..."SE Testépítő Szakosztályának versenyzője - Kapitány Bernát - a tavaszi versenyszezonban több versenyen is részt vett, melyeken szép eredményeket ért el.

Április 24-én Budapesten került megrendezésre az IFFB (Nemzetközi Testépítő és Fitness Szövetség) által szervezett Nemzetközi Testépítő Kupa, melyen Junior testépítésben aranyérmes, míg a Felnőtt klasszikus testépítésben az ezüstérmet szerezte meg.

Április 29-én, szintén Budapesten az IFFB Minősítő Bajnokságon arany minősítést szerzett.

Május 12-én - Szentendrén - a Bodysport Kupán Junior kategóriában 5. helyezést ért el.

Május 26-án Temesváron (Románia) rendezték az Európa Bajnokságot, ahol az előkelő 5. helyen végzett.

Felkészítésében a Testépítő Szakosztály vezetője, egyben edzője - Pap János - segített, ezúton gratulálunk mindkettőjüknek!

2012. május

Két Testépítő Magyar Bajnoki cím egy nap alatt

Kelemen Dániel a Rómaifürdő SE naturál testépítője is remekelt az őszi versenyeken. Két Magyar Bajnoki címre tett szert egyetlen nap leforgása alatt. 75 kg alatti súlycsoportban és páros testépítésben is aranyérmet szerzett remek kondíciójának, esztétikus, arányos testalkatának és kidolgozott izomzatának köszönhetően. Csehországban, a Világ- és Európa bajnokokat felvonultató Opava kupán 15. helyezést ért el. Bécsben az Ausztria-kupán sajnos nem került a 6 legjobb közé, valamint a Tiszaújvárosban megrendezett Tisza-kupán férfi abszolút testépítésben 4. lett. Szerepléseivel az előkelő 12. helyre hozta fel az "R..."S.E. Fitnesst a szövetség (IFBB) országos ranglistáján. A Testnevelési Egyetem hallgatójaként különösen nehéz volt a felkészülés, hiszen a súlyzós edzésekhez még a gyakorlati órák kötelező mozgásanyaga is hozzáadódott. Például kézilabda, úszás, futás, torna. Dani ezúton szeretné megköszönni edzőjének Papp Jánosnak, az egyesületének, családjának és barátainak az odaadó támogatást, ami hozzásegítette őt ezen nagyszerű eredmények eléréséhez. Dániel jelenleg szponzorokat keres a 2008-as őszi versenyekre való felkészüléséhez.

Elérhetősége: kld@freemail.hu Vagy találkozhatnak vele személyesen az "R..."S.E. Fitnesz edzőtermében.

Kelemen Dániel az "R..."SE Fitness Klub igazolt testépítő versenyzője az elmúlt év őszi versenyidényében az alábbi eredményeket érte el:

2006. október 14. Superbody - Budapest
Atletich II. kategória: 6. helyezés

2006. november 04. Tisza-Kupa
Fitness Forma abszolút kategória: 1. helyezés

2006. november 28. Multipower IFBB Testépítő és Fitness Magyar Bajnokság
Férfi Body-Fitness 178 cm-es kategória: 2. helyezés

***

2007. januárjában a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség éves tisztújító közgyűlésén a Felügyelő Bizottság elnökévé választották Pap Jánost Testépítő Szakosztályunk vezetőjét.

Design by kim